iXtrack T3 - T4 - T6

Voor boeren, door boeren!

Kverneland introduceert de iXtrack T3 - T4 en T6. Deze veldspuiten zijn stabiel, precies, intelligent, een schoonheid om te zien, plezierig om mee te werken en bieden connectiviteit voor draadloze data uitwisseling. De iXtrack T-serie is mede ontwikkeld door boeren, voor boeren! 

De iXtrack T-serie vervult de wensen van boeren voor nu en in de toekomst dankzij het compacte design, de stabiliteit, de tankvolumes en de intelligente elektronische oplossingen die klaar zijn voor het heden en de toekomst. 

Uiteindelijk draait het allemaal maar om één ding; een nauwkeurige en exacte dosering, precies op de plaats waar het nodig is. 

Stabiliteit is een uiterst belangrijke factor in het geheel. Dit wordt o.a. bereikt door een laag zwaartepunt van het frame en compacte afmetingen. Grote banden zijn mogelijk door het speciale ontwerp van de parallellogram constructie van de spuitbomen. In combinatie met de gestuurde as is de iXtrack T-serie uiterst wendbaar, zelfs op spoor 1.50m.    

De spuit kan worden uitgevoerd met een HSA aluminium of HSS stalen spuitboom, 2 of 3-delig gevouwen. Dankzij het nieuwe tankdesign blijven de spuitbomen (ongeacht de werkbreedte) ver weg van de cabine en vouwt deze compact rondom de tank. 

De spuit bestaat uit een smal, uiterst stabiel centraal frame met als resultaat de gewenste wendbaarheid op de kopakker, hogere werksnelheden, veilig transport en eenvoudig parkeren. 

Geïntegreerd in het design zijn de mixtank en de schoonwatertanks. Het EasySet bedieningspaneel is veilig en schoon weggewerkt achter de grote beschermdeur. De pomp, slangen en kranenstelsel zit kort op elkaar, zodat er minimaal restvloeistof achterblijft. Daarmee is de iXtrack T-serie de schoonste op de markt! 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk alle kenmerken op deze website en ontdek zelf de voordelen en kwaliteiten van de iXtrack T3 - T4 en T6 veldspuiten.

iXtrack T series