Eenvoudig in gebruik

Akkerbouwers willen de juiste bestrijdingsmiddelen op de juiste plaats en op het juiste moment toepassen. Daarom hebben ze een betrouwbare machine nodig die dit werk kan doen. Automatisering van functies en intuïtieve besturing besparen tijd en voorkomen (menselijke) fouten. De iXtrack T series biedt alle functies die een boer of loonwerker nodig heeft om een spuitklus perfect te klaren.

Benieuwd wat jouw collega van de  iXtrack T series vindt?

Voor de ontwikkeling van de iXtrack T-serie hebben de ontwikkelaars goed naar de boeren en loonwerkers geluisterd. De complete spuit zit vol eigenschappen die het gebruik gemakkelijker en efficiënter maken.

Bedieningspaneel

Neem bijvoorbeeld het Focus 3 scherm achter de grote deur. De bediening is verdeeld in een zuig- en persgedeelte. De kranen bevinden zich goed beschermd achter de deur; daardoor blijft het bedieningsgedeelte vrij van vuil en beschermingsmiddelen. De zijkappen geven een gemakkelijke en goede toegang. Speciale aandacht is uitgegaan in het ontwerp naar een gebruiksvriendelijke toegang en snelle aansluiting van de slangen. 

ISOBUS bediening

Het gamma iXtrack T spuiten is standaard ISOBUS-compatibel. Het enige onderdeel dat nodig is om de veldspuit te bedienen is een ISOBUS-compatible terminal. Alle ISOBUS-compatible componenten kunnen worden gebruikt om het iXtrack T series spuitbereik te bedienen.

Connectiviteit

Altijd direct verbonden met de iXtrack T sproeier met IsoMatch FarmCentre, IsoMatch TopService en IsoMatch TopRemote waardoor er meerdere mogelijkheden voor u ontstaan.
IsoMatch FarmCentre is een fleetmanagementoplossing in combinatie met een IsoMatch Tellus PRO-terminal voor online verbinding. Of u nu uw machinepark wilt beheren, taken op afstand wilt beheren of machinegegevens wilt analyseren. IsoMatch FarmCentre is een onderdeel van de connectiviteit.

Praktisch

Tips van boeren uit het veld hebben voor de iXtrack T series een aantal praktische handigheidjes opgeleverd. Eén ervan is de manometer die direct in het zicht van de gebruiker zit, direct achter de cabine. Daarmee kan de boer in één oogopslag de status van zijn machine zien. Als de spuit is voorzien van iXflow Air, dan is de manometer van de luchtdruk ook hier gepositioneerd. Ook zijn de hydrauliekslangen gedeeld. Mocht er een breuk ontstaan, dan hoeft niet de gehele leiding te worden vervangen, maar slechts een klein gedeelte. 

Minder kans op schade, minder onderhoud en minder stilstand. Dat vergroot het plezier van gebruikers!